Bilježnica – Pueblo

10.00

Pueblo” bilježnica, s njezinim jedinstvenim dizajnom naslovnice, predstavlja ne samo sredstvo za zapisivanje, već i putovanje kroz svijet boja i inspiracije. Na prvi pogled, oči se susreću s gradom malih zgrada, svaka ispričavajući svoju priču raznobojnim krovovima, prozorima i fasadama. Sve je u savršenom nizu šarolikih tonova, stvarajući jedinstveni urbani pejzaž na platnu bilježnice.

Dizajn naslovnice “Pueblo” bilježnice nije tek estetski element; on je poziv na kreativno putovanje. Male zgrade s krovovima u različitim bojama oživljavaju svaki prozor i fasadu, stvarajući dinamičan i inspirativan prikaz urbanog života. Ova bilježnica ne samo da čuva vaše misli, već ih i potiče da procvjetaju u paleti boja i oblika.

Ali ljepota “Pueblo” bilježnice ne zaustavlja se samo na vanjskom dizajnu. Spiralni uvez donosi praktičnost, omogućavajući vam lako listanje stranica, dok mat plastifikacija štiti od svakodnevnih oštećenja, čuvajući slikoviti grad netaknutim. Unutar bilježnice čeka 100 stranica s preciznim crtama, pružajući savršeno platno za vaše ideje, crteže ili zapise.

U kreativnom procesu, “Pueblo” bilježnica postaje više od pukog pribora za pisanje; postaje vaša mala oaza inspiracije. Svaka stranica predstavlja priliku za izražavanje, istraživanje i stvaranje. Bilo da ste umjetnik koji traži inspiraciju u urbanoj sceni ili pisac koji želi pretočiti misli u riječi, “Pueblo” je partner koji vas vodi kroz svijet maštovitosti.

Ukupno, “Pueblo” bilježnica nije samo predmet, već i iskustvo. Otvorite je i zakoračite u grad boja i ideja, gdje svaka stranica čeka da bude ispisana vašim jedinstvenim pričama i vizijama.

Proizvedeno u Hrvatskoj.

Kategorija:

Opis

Dobrodošli u svijet bilježnice sa spiralnim uvezom, gdje kvaliteta, estetika i kreativnost sjedinjuju na 100 stranica.

Kada držite našu bilježnicu sa spiralnim uvezom, otvarate vrata svijetu nevjerojatnih mogućnosti zabilježenih na stranicama ovog elegancijom obloženog pisaćeg pomagala. Ovaj jedinstveni komad pribora za pisanje postao je simbol stila, praktičnosti i vrhunske kvalitete za sve one koji traže više od obične bilježnice.

Spiralni uvez, izvan svoje očite funkcionalnosti, predstavlja most između praktičnosti i kreativnosti. Bez obzira jeste li osoba koja voli brzo zapisivati svoje misli ili precizno crtati dijagrame, spiralni uvez omogućuje vam slobodu pisanja na način koji vam odgovara. Brzo prelistavanje stranica omogućava vam brzu prilagodbu i pronalazak onih ključnih trenutaka zabilježenih na papiru.

Svaka od 100 stranica ove bilježnice ima svoj vlastiti identitet, obogaćen linijama koje su tu ne samo kako bi vam pomogle održati red, već i potaknule vašu kreativnost. Bez obzira radite li matematičke proračune, bilježite vaše snove ili jednostavno skicirate svoje ideje, ova bilježnica pruža potrebnu strukturu i slobodu izraza.

Čvrsta korica štiti vaše unutarnje riznice ideja od vanjskih utjecaja. Dodatni sloj mat plastifikacije ne samo da pridonosi estetici, već i čini bilježnicu izdržljivom u svakodnevnim situacijama. Bilo da ju nosite u torbi, radnom stolu ili na sastanak, Spiralna Bilježnica čuva vaše misli sigurnima.

Ova bilježnica nije samo sredstvo za zapisivanje; to je putovanje. Mat plastifikacija na koricama ne samo da povećava izdržljivost, već dodaje i elegantan sjaj. Ova bilježnica nije samo praktičan alat, već i modni dodatak za svakog ljubitelja riječi i vizualnog izraza.

Uzmi našu Spiralnu Bilježnicu u ruke i dopusti joj da bude tvoj vodič kroz svijet kreativnosti. Neka ova bilježnica bude tvoj vjerni suputnik, čuvajući tvoje ideje, snove i misli, prateći te na svakom koraku tvoje životne avanture. Ova Bilježnica s spiralnim uvezom ističe se kvalitetom, estetikom i potiče kreativnost na svakoj od 100 stranica.

Specifikacije naše bilježnice:

Dimenzije – A5

Materijali – Mekane korice – 300 g/m2, papir unutrašnjosti – 100 g/m2

Zaštita – Mat plastificirane korice za izdržljivost

Opseg stranica – 100 str.

Unutrašnjost bilježnice – crte

Proizvod je u potpunosti izrađen u Hrvatskoj.

Ako želite proširiti svoju organizaciju i planiranje dovesti do savršenstva bacite oko na naše BOO Bullet Journal planere.