Bilježnica – Crow

10.00

Bilježnica Crow nije samo umjetničko djelo na papiru; ona je portal za vašu maštovitu ekspresiju i organizaciju. Svojim sofisticiranim dizajnom potiče kreativnost i introspekciju, čineći svaki zapis posebnim iskustvom. Bez obzira koristite li je za zabilješke, crteže ili planiranje, ova bilježnica pruža prostor gdje umjetnost i funkcionalnost sjedinjuju svoje snage. Neka svaki list postane platno za vaše ideje, a svaki trenutak proveden s njom postane inspiracija za vaš kreativni put.

Naša bilježnica, opremljena spiralnim uvezom, pruža vam jednostavnost i fleksibilnost u korištenju. Ova Bilježnica s spiralnim uvezom ističe se kvalitetom, estetikom i potiče kreativnost na svakoj od 100 stranica. Osim toga, mat plastificirane korice dodatno štite bilježnicu, pružajući dugovječnost i otpornost na svakodnevnu upotrebu.

Korice, izrađene od čvrstog papira težine 350 g/m2, pružaju čvrstoću i podršku, dok listovi od 100 g/m2 omogućuju ugodno pisanje bez prozirnosti. Svojim mat završetkom, plastificirane korice dodaju dodir elegancije, čineći bilježnicu praktičnom i estetski ugodnom.

Ova bilježnica je savršen spoj funkcionalnosti i stila, prilagođena vašim potrebama za organizacijom i kreativnim izražavanjem. Kupite sada i iskusite kvalitetu i praktičnost naših bilježnica s spiralnim uvezom.

Proizvedeno u Hrvatskoj.

Kategorija:

Opis

Dobrodošli u svijet bilježnice sa spiralnim uvezom, gdje kvaliteta, estetika i kreativnost sjedinjuju na 100 stranica.

Kada držite našu bilježnicu sa spiralnim uvezom, otvarate vrata svijetu nevjerojatnih mogućnosti zabilježenih na stranicama ovog elegancijom obloženog pisaćeg pomagala. Ovaj jedinstveni komad pribora za pisanje postao je simbol stila, praktičnosti i vrhunske kvalitete za sve one koji traže više od obične bilježnice.

Spiralni uvez, izvan svoje očite funkcionalnosti, predstavlja most između praktičnosti i kreativnosti. Bez obzira jeste li osoba koja voli brzo zapisivati svoje misli ili precizno crtati dijagrame, spiralni uvez omogućuje vam slobodu pisanja na način koji vam odgovara. Brzo prelistavanje stranica omogućava vam brzu prilagodbu i pronalazak onih ključnih trenutaka zabilježenih na papiru.

Svaka od 100 stranica ove bilježnice ima svoj vlastiti identitet, obogaćen linijama koje su tu ne samo kako bi vam pomogle održati red, već i potaknule vašu kreativnost. Bez obzira radite li matematičke proračune, bilježite vaše snove ili jednostavno skicirate svoje ideje, ova bilježnica pruža potrebnu strukturu i slobodu izraza.

Čvrsta korica štiti vaše unutarnje riznice ideja od vanjskih utjecaja. Dodatni sloj mat plastifikacije ne samo da pridonosi estetici, već i čini bilježnicu izdržljivom u svakodnevnim situacijama. Bilo da ju nosite u torbi, radnom stolu ili na sastanak, Spiralna Bilježnica čuva vaše misli sigurnima.

Ova bilježnica nije samo sredstvo za zapisivanje; to je putovanje. Mat plastifikacija na koricama ne samo da povećava izdržljivost, već dodaje i elegantan sjaj. Ova bilježnica nije samo praktičan alat, već i modni dodatak za svakog ljubitelja riječi i vizualnog izraza.

Uzmi našu Spiralnu Bilježnicu u ruke i dopusti joj da bude tvoj vodič kroz svijet kreativnosti. Neka ova bilježnica bude tvoj vjerni suputnik, čuvajući tvoje ideje, snove i misli, prateći te na svakom koraku tvoje životne avanture. Ova Bilježnica s spiralnim uvezom ističe se kvalitetom, estetikom i potiče kreativnost na svakoj od 100 stranica.

Specifikacije naše bilježnice:

Dimenzije – A5

Materijali – Mekane korice – 300 g/m2, papir unutrašnjosti – 100 g/m2

Zaštita – Mat plastificirane korice za izdržljivost

Opseg stranica – 100 str.

Unutrašnjost bilježnice – crte

Proizvod je u potpunosti izrađen u Hrvatskoj.

Ako želite proširiti svoju organizaciju i planiranje dovesti do savršenstva bacite oko na naše BOO Bullet Journal planere.