Gold Khepri – Tarot karte + Priručnik

74.00

Dobro došli u fascinantni svijet Tarot karata – Gold Khepri, gdje se mističnost egipatske mitologije prepliće s elegancijom zlata, stvarajući jedinstveno iskustvo proricanja sudbine. Ove predivne tarot karte nisu samo sredstvo za proricanje budućnosti; one su umjetničko remek-djelo, spoj tradicije i suvremenog stila.

Dok istražujete čaroliju Gold Khepri Tarot karata, otkrijte da su ove magične vizije izrađene od vrhunskog 350 g/m2 papira. Svaka karta nosi težinu ne samo simbolike već i kvalitete, pružajući vam dugotrajno iskustvo proricanja i samoproučavanja.

Ne samo da je papir visokokvalitetan, već je i obojen u prekrasnu zlatnu nijansu, dodajući dodatnu dimenziju sjaju i luksuza svakom pogledu na kartu. Svjetlucavi zlatni tragovi na kartama postaju još intenzivniji, stvarajući vizualni spektakl koji će vas potpuno očarati.

Kutija koja čuva ove dragulje izrađena je od čvrste debele ljepenke, pružajući sigurno utočište za vaše tarot karte. Svojom izdržljivošću čuva tajnu svake karte, čineći svaku sesiju čitanja posebnim trenutkom.

Mali priručnik, koji je A6 formata, pažljivo je oblikovan kako bi se uklopio u kutiju. Ova pažnja prema detaljima osigurava praktičnost i jednostavnost pristupa mudrostima koje kriju Gold Khepri Tarot karte.

Špil se ponosno sastoji od 78 karata, svaka s vlastitom pričom i simbolikom. Svaki put kada izvučete kartu, osjećat ćete težinu ne samo materijala već i duhovne dubine koja vas vodi na putovanje unutar sebe.

Gold Khepri Tarot karte su više od alata; one su umjetničko djelo koje dodiruje sva vaša osjetila, pružajući vam ne samo uvid u budućnost već i intiman susret s prošlošću i sadašnjošću. Ovo je iskustvo koje će vas odvesti izvan granica običnih tarot karata i uvući vas u svijet gdje zlato sjaji na svakom koraku.

Proizvod je osmišljen, dizajniran i proizveden u Hrvatskoj.

Kategorija:

Opis

Dobro došli u fascinantni svijet Tarot karata – Gold Khepri, gdje se mističnost egipatske mitologije prepliće s elegancijom zlata, stvarajući jedinstveno iskustvo proricanja sudbine. Ove predivne tarot karte nisu samo sredstvo za proricanje budućnosti; one su umjetničko remek-djelo, spoj tradicije i suvremenog stila.

Zamislite se u drevnom Egiptu, gdje svaka karta postaje vrata prema neistraženim dimenzijama. Gold Khepri Tarot karte nude ključeve za razumijevanje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti na način koji će vas potpuno očarati. Kutija koja čuva ove dragocjenosti nije obična; obavijena je zlatnom toplinom, dodajući dozu luksuza svakom trenutku.

Šarm ovih karata dolazi ne samo iz zlatnog sjaja, već i iz pažljivo oslikanih ilustracija koje prikazuju bogatstvo egipatske mitologije. Svaka karta oživljava priču o Khepriju, bogu skarabeja, čiji simbolizam duboko prožima svaki aspekt vašeg života. Gledajući te ilustracije, osjećate kako se uranjate u svijet tajanstvenih simbola i univerzalnih značenja.

Ali to nije sve! Uz ove čarobne karte dolazi mali priručnik, vaš vodič kroz labirinte sudbine. Naslovnica priručnika sjaji istim zlatnim sjajem kao i tarot karte, a stranice su ispisane mudrim riječima koje će vam pomoći tumačiti svaku kartu s dubinom i jasnoćom. To nije samo priručnik; to je ključ koji otključava tajne vaše duše.

Zlatni papir pruža ne samo eleganciju već i dozu mističnosti. Dok listate kroz karte, svjetlucavi zlatni tragovi oživljavaju svaku priču, čineći vaše putovanje kroz tarot nezaboravnim iskustvom. Gold Khepri Tarot karte nisu samo alat za predviđanje budućnosti; one su putovanje u nepoznato, sa svjetlucavim tragom zlata koji vas vodi prema spoznaji i samoproučavanju.

Dozvolite ovim zlatnim tarot kartama da budu vaš vodič kroz labirinte života, otvarajući vrata prema dubinama vaše duše. Gold Khepri Tarot karte nisu samo proizvod; one su vrata prema mističnom svijetu gdje se stvarnost isprepliće s magijom, ostavljajući vas bez daha i potičući vas na putovanje samoproučavanja.

Proizvod je osmišljen, dizajniran i proizveden u Hrvatskoj.