Politika povrata novca

Povrat robe i sredstava

Korisnik (kupac) proizvoda ima pravo na povrat kupljene robe u roku od 14 dana od dana primitka robe bez navođenja razloga. Povratom se smatra da je Ugovor jednostrano raskinut. Izjavu o raskidu Ugovora, Kupac je dužan poslati prije isteka roka za raskid Ugovora.

Ipak, željeli bismo da navedete razlog zašto vraćate robu, kako bismo unaprijedili naše poslovanje.

Iznimno, kupac nema pravo jednostrano raskinuti ugovor:

ako roba nije u originalnom pakiranju, ako je roba rabljena, oštećena ili nedostaju dijelovi

ako je izvršena usluga, uz izričitu suglasnost kupca, započela prije isteka roka u kojem kupac ima pravo zahtijevati raskid ugovora

ako je proizvod proizveden prema specifikaciji kupca i/ili proizvodi proizvedeni isključivo za kupca

U slučaju raskida kupac je dužan vratiti proizvod o svom trošku, s tim da proizvod mora biti neoštećen, nekorišten i u nepromijenjenoj količini te u originalnoj neoštećenoj ambalaži, u suprotnom kupac gubi pravo na raskid.

Kako biste ostvarili pravo na jednostrani raskid ovog Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, faksom ili e-mailom, pri čemu naznačite svoje br. ime, adresu, telefonski broj, broj faksa ili e-mail adresu.

Kupac može vratiti proizvod poštom (dostava) na sljedeću adresu

“Designer in pajamas” obrt za kreativne usluge

Vidovec 290, HR-10 000 Zagreb, Hrvatska

Mi ćemo izvršiti povrat vaših primljenih uplata, isključujući naše troškove dostave.

Preneseni novac će biti vraćen na račun kupca u roku od 14 dana od dana primitka vraćene robe. Povrat će biti obrađen na isti način na koji je izvršeno plaćanje. Nismo odgovorni za bilo kakve dodatne i moguće troškove vašeg davatelja kreditne kartice ili vaše banke.