Zagrebački fakini – podmetači za čaše

15.00

Oživite svoje domaćinstvo s našim setom od četiri drvena podmetača po imenu “Zagrebački fakini”, svaki s jedinstvenom i šarmantnom ilustracijom zagrebačkih golubova. Inspirirani živopisnim pticama koje slobodno lete centrom Zagreba, ovi podmetači su savršen dodatak vašem stolu.

Svaki podmetač ima svoj poseban dizajn, prizor goluba izražen na razigran način. Ove ilustracije donose dašak zabave i svježine, čineći vaše čajanke i druženja još ugodnijima.

Pakiranje od četiri podmetača dolazi u posebnoj kutiji koja ima oblik plavog zagrebačkog tramvaja. Kroz prozore na kutiji možete vidjeti svaki podmetač, a dizajn je pažljivo osmišljen kako bi dočarao vožnju golubova s tramvajem. Ovaj jedinstveni paket “Zagrebačkih fakina” nije samo funkcionalan dodatak vašem domu, već i zabavan i razigran element dekoracije.

Zamislite kako vaši gosti uživaju u trenucima s ovim simpatičnim podmetačima, istovremeno svjedočeći ljepoti i duhu Zagrebačkih golubova. Osvježite svoje prostorije i dodajte jedinstveni dodir svakodnevnim trenucima s našim drvenim podmetačima. Kupite ih sada i otkrijte šarm zagrebačke inspiracije nazvane “Zagrebački fakini” u vašem domu!

Kategorija:

Opis

Dodajte šarm i autentičnost svojem stolu s “Zagrebačkim fakinima”, setom od četiri drvena podmetača s razigranim ilustracijama zagrebačkih golubova. Svaki podmetač priča svoju priču o ljepoti i živopisnosti Zagreba, čineći vaše trenutke čajanja i druženja posebnima. Uz ove simpatične podmetače, dodajte dašak veselja i originalnosti svakodnevnim ritualima.
Spremni za upotrebu, ovi podmetači ne samo da štite vaš stol od tragova čaša, već i donose osjećaj radosti i šarma u svaki trenutak. Osvježite svoj prostor s “Zagrebačkim fakinima” i uživajte u jedinstvenom doživljaju Zagreba u udobnosti svog doma. Kupite ih sada i ponesite dašak zagrebačke atmosfere sa sobom!