Svi smo mi kokoš – Podmetači za čaše

15.00

Oplemenite svoj prostor uz naše unikatne podmetače za čaše, svaki sa svojom vlastitom šarmantnom kokošjom ilustracijom. U svakom pakiranju čekaju vas četiri posebna podmetača, svaki oslikan s ljubavlju i pažnjom prema detaljima.

Specifikacije proizvoda:

  • Raznolikost ilustracija: Svaki podmetač prikazuje jedinstvenu kokoš s prepoznatljivim crtama, točkicama i krugovima. Umjetnost koja oživljava svaki trenutak.
  • Materijal visoke kvalitete: Izrađeni od kvalitetnog drveta, naši podmetači ne samo da štite vaše površine, već i pridonose prirodnom i rustikalnom izgledu vašeg stola.
  • Elegantno pakiranje: Kutija dolazi u različitim bojama, dopuštajući vam da odaberete onu koja najbolje odražava vaš osobni stil.

 

Zašto odabrati “Svi smo mi kokoš” podmetače?

Savršen poklon: Idealno rješenje za ljubitelje kokoši i sve one koji cijene jedinstveni dodir u svakodnevnim trenucima.
Dopunite svoj dom: Dodajte dašak topline i humora u svoj dom s ovim šarmantnim podmetačima koji će zasigurno razgovarati s vašim gostima.
Neka vaš stol bude mjesto gdje se susreću funkcionalnost, umjetnost i zabava.

 

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Drveni podmetači “Svi smo mi kokoš” – Unikatni podmetači za čaše koji donose radost na vaš stol

U svijetu monotone svakodnevice, pronalaženje jedinstvenih detalja koji mogu unaprijediti naš prostor postaje pravo blago. Upravo tu dolaze naši “Svi smo mi kokoš” podmetači za čaše, mali umjetnički dragulji koji ne samo da štite vaše površine od nepotrebnih mrlja, već donose dozu humora i šarma u svaki trenutak.

Ovaj nevjerojatno šarmantan set podmetača sastoji se od četiri drvena podmetača, svaki ukrašen jedinstvenom ilustracijom kokoši. Svaka kokoš ima svoj karakterističan izraz lica, prenesen na drvo s preciznošću crtama, točkicama i krugovima. Ove ilustracije nisu samo vizualni ukras; one su priča, svaka kokoš ima svoju jedinstvenu osobnost koja će se stopiti s vašim trenucima opuštanja.

Izrađeni od visokokvalitetnog drveta, naši podmetači ne samo da su izdržljivi već i dodaju prirodnu toplinu svakom stolu. Drveni materijal pridonosi rustikalnom šarmu i stvara ambijent koji poziva na opuštanje. Bez obzira jeste li u opuštenoj atmosferi obiteljskog okupljanja ili u romantičnom trenutku uz svijeće, “Svi smo mi kokoš” podmetači su uvijek pravi izbor.

Kutije su u različitima bojama te imate priliku da odaberete boju kutije prema vašem ukusu. Elegantno pakiranje čini ovaj set savršenim poklonom za ljude koji cijene originalnost i jednostavnost.

Osim što štite vaše stolove, ovi podmetači su poziv na kreativnost i izražavanje vlastitog stila. Kada čaša dotakne površinu podmetača, to je trenutak u kojem se svaka kokoš priključuje vašem društvu, donoseći notu radosti i neopisivog veselja.

“Svi smo mi kokoš” podmetači nisu samo komad namještaja; oni su dodatak obitelji. Neka svaki gutljaj bude poput susreta s prijateljem, s kokoši koja će vam uvijek pružiti osjećaj topline i povezanosti. Dodajte ovaj čaroban dodir svakodnevnom životu i pustite da vaš stol bude mjesto gdje se svaki trenutak rađa iz ljubavi prema detaljima. Neka kokoši postanu neizostavni članovi vašeg doma, uvijek spremni podijeliti svoju pozitivnu energiju s vama.

Dodatne informacije

Boja kutije

Crvena kutija, Narančasta kutija, Zlatna kutija, Žuta kutija