Puzzle – Squids

20.00

Squids Puzzle set je remek-djelo koje odražava šarm naslovnice Bullet Journal Squids. Sa 25 dijelova, ove puzle tvore čarobnu slagalicu dimenzija 20×20 cm, donoseći jedinstveni dizajn izravno u vaš prostor.

Inspirirane Bullet Journal Squids naslovnicom, ova slagalica odiše kreativnošću i intrigantnim oblicima. Svaki komad je pažljivo ilustriran, stvarajući skladnu sliku koja je izazov za vaš um, baš kao i kada organizirate svoje misli u Bullet Journalu.

Svaka puzzla pruža ne samo izazov za vašu maštovitost, već i uživanje u estetici Squids dizajna. Ove puzzle nisu samo igra, već i umjetničko iskustvo koje donosi zadovoljstvo spajanja dijelova i stvaranja cjeline.

Squids Puzzle set je poziv da se uronite u svijet kreativnosti i uživate u procesu sastavljanja puzzli koje su više od obične igre. Kupite svoj set danas i donesite dozu umjetničkog sjaja u svoj svakodnevni život.

Kategorija:

Opis

Squids Puzzle set, inspiriran naslovnicom Bullet Journal Squids, nije samo izazov za vaš um već i remek-djelo izrađeno s pažnjom prema tehničkim specifikacijama.

Svaka od 25 puzzli dimenzija 20×20 cm predstavlja precizno izrezane dijelove, omogućujući vam da ih savršeno spojite i stvorite prekrasnu cjelinu. Sama izrada dijelova je visokokvalitetna, pružajući vam izdržljivost i trajnost, baš kao i naslovnica Bullet Journal Squids.

Pvc materijal puzzli dodatno naglašava njihovu kvalitetu. Svaki od 25 dijelova izrađen je s pažljivim pristupom, osiguravajući glatkoću rubova i jednostavno spajanje. Ova tehnička preciznost omogućuje vam uživanje u sastavljanju puzzli bez izazova nesavršenih dijelova.

Uz Squids Puzzle set, doživite tehničku savršenost i estetsku ljepotu u jednom. Ova kolekcija je idealna za ljubitelje umjetnosti i kreativnosti koji traže nešto više od običnih puzzli. Osvježite svoj prostor s ovim vrhunskim setom puzzli i uživajte u svakom trenutku sastavljanja.

Duboko zaronite u svijet “Puzzle Pueblo” uz ove izvanredne tehničke karakteristike:

Dimenzije: 20×20 cm – savršena veličina za praktičnost i estetiku.

Broj dijelova: 25 – svaki komadić pridonosi čaroliji Squids priče

Materijal: Izrađene od izdržljivog PVC materijala debljine 4 mm – osigurava dugotrajnost i čvrstoću.

Proizvedeno u hrvatskoj.