Puzzle – Pueblo

20.00

Dobrodošli u svijet “Puzzle Pueblo” – gdje se dizajn s naslovnice bilježnice “Pueblo” pretače u zabavnu slagalicu koja potiče maštovito razmišljanje. Ovaj vizualno atraktivni puzzle dimenzija 20×20 cm pruža vam priliku da ponovno doživite šareni gradski pejzaž sa zgradama, krovovima, i raznovrsnim bojama, baš kao na naslovnici bilježnice.

“Sastavljanje Puzzle Pueblo” postaje putovanje kroz kreativnost i istraživanje, s 25 dijelova koji se stapaju u jedinstvenu sliku. Svaki komadić puzzlea donosi sa sobom šarm i detalje, stvarajući malu umjetničku instalaciju na vašem stolu.

Dimenzije od 20×20 cm čine ovu slagalicu savršenom za trenutke opuštanja i razmišljanja. Njezina kompaktna veličina čini je idealnom za stvaranje umjetničkih djela čak i u najmanjem prostoru.

“Puzzle Pueblo” nije samo igra, već i način da ponesete komadić šarenog grada u vlastiti svijet. Sastavite svaki komadić i oživite koloritnu scenu koja će vas inspirirati svaki put kad je pogledate. Ova slagalica je više od zabave; to je mali umjetnički izazov koji unosi dozu šarma i radosti u vaš svakodnevni život.

Proizvedeno u Hrvatskoj!

Na zalihi

Kategorija:

Opis

Dobrodošli u magični svijet “Puzzle Pueblo”, gdje svaki komadić oživljava šareni gradski pejzaž s naslovnice bilježnice “Pueblo”. Ova izuzetno privlačna slagalica dimenzija 20×20 cm sastoji se od 25 dijelova, a sastavljanje postaje pravo putovanje kroz kreativnost i istraživanje.

Svaki dio slagalice je pažljivo oblikovani, noseći sa sobom vlastitu priču i karakteristične detalje. Kada ih spojite, stvarate malo umjetničko remek-djelo, koje se ističe na stolu kao živopisna instalacija. Dimenzije od 20×20 cm čine ovu slagalicu savršenom za opuštanje i razmišljanje, pružajući vam miran trenutak kreativnosti u svakodnevnom životu.

Izrađena od izdržljivog PVC materijala debljine 4 mm, ova slagalica osigurava trajnost i čvrstoću. Kompaktan dizajn čini je idealnom za stvaranje malih umjetničkih djela čak i u najmanjim prostorima.

“Puzzle Pueblo” nije obična slagalica, već način da unesete radost šarenog grada u svoj svakodnevni život. Sastavljanje svakog dijela postaje čin kreativnosti, gdje oživljavate koloritnu scenu koja će vas inspirirati svaki put kad je pogledate. Ova slagalica pruža više od zabave; predstavlja mali umjetnički izazov koji unosi dozu šarma i radosti u vaš život. Sada, kada je “Puzzle Pueblo” na vašem stolu, pozivamo vas da istražite ovaj jedinstveni svijet i stvorite vlastitu priču iz svakog komadića.

Duboko zaronite u svijet “Puzzle Pueblo” uz ove izvanredne tehničke karakteristike:

Dimenzije: 20×20 cm – savršena veličina za praktičnost i estetiku.

Broj dijelova: 25 – svaki komadić pridonosi čaroliji šarenog grada.

Materijal: Izrađene od izdržljivog PVC materijala debljine 4 mm – osigurava dugotrajnost i čvrstoću.

“Puzzle Pueblo” nije samo igra, već i tehničko remek-djelo koje spaja vizualnu privlačnost s izdržljivim materijalom. Sada možete uživati u slagalici koja ne samo da oživljava koloritni gradski pejzaž, već i izdržava test vremena zahvaljujući svojim tehničkim specifikacijama.

Proizvedeno u hrvatskoj.