CRO ZG golubovi – podmetači za čaše

15.00

Zamisli šalicu vruće kave koja ti pruža toplinu u rukama dok sjediš na udobnom kauču. Sad dodaj u tu sliku malene drvene podmetače, svaki ilustriran s jednim šarmantnim zagrebačkim golubom. Da, to su naši podmetači za čaše, čarobni dodatak tvojoj svakodnevnoj dozi uživanja.

Svaki podmetač nosi priču ulica Zagreba, gdje golubovi postaju simbol života u centru grada. U paketu dobivaš četiri podmetača, svaki s vlastitim unikatnim dizajnom goluba koji oživljava gradsku atmosferu. S drvenom teksturom i pažljivim ilustracijama, ovi podmetači dodaju notu prirode tvom domu.

Kutija u kojoj dolaze nije samo spremište, već i mala oda zagrebačkim golubovima. Njezin oblik podsjeća na lik goluba, a otvaranjem otkriva simpatične podmetače spremne za svoje mjesto na stolu. Sviđa ti se koncept?

S ovim podmetačima, svaka čaša postaje dio urbane priče. Budi domaćin s osjećajem za stil, dodaj svojoj kavi i čajevima dozu ljubavi prema Zagrebu i njegovim malim, pernatim stanovnicima. Nabavi svoje podmetače za čaše i pretvori svaki trenutak u pravu gradsku avanturu.

Kategorija:

Opis

Osvoji svoje trenutke s našim čarobnim podmetačima! Inspirirani šarmantnim zagrebačkim golubovima, ovi drveni podmetači donose dašak urbanog šika u tvoj dom. Kutija u kojoj dolaze nije samo spremište; to je mali svijet golubova spakiran u simpatičnu kutijicu nalik golubu.

Uz četiri različita dizajna, svaki podmetač priča svoju priču o životu u centru Zagreba. Drvena tekstura i pažljive ilustracije dodaju poseban dodir prirode svakom trenutku uživanja u napicima. S ovim podmetačima, svaki gutljaj postaje putovanje kroz gradsku atmosferu.

Neka ti stol bude pozornica za urbani doživljaj s našim podmetačima za čaše. Spremni su osvojiti tvoje srce i dodati notu elegancije svakom čašom koju podigneš. Razveseli svoj dom s malim komadom Zagreba – nabavi svoje podmetače i uživaj u čaroliji svakog gutljaja!