Bullet Journal – Buggy

25.00

BOO Bullet Journal je dimenzija 24,5 x 16,5 cm što ti daje puno prostora za preslikavanje tvoje mašte na papir.

Korice su napravljene od hight point ljepenke debljine 295 g/m2, zaštićene mat plastifikacijom kako bi izdržale često korištenje i dobro čuvale tvoju sreću. Na samim koricama postoji izbočena tekstura koja daje poseban efekt koji ćeš svakako osjetiti pod prstima.

Papir na koji ćeš preslikavati svoje misli i pisati svoju maštu, a i ostale stvari, debljine je 100 g/m2 dovoljno “debeo” kako se ne bi lako oštetio, a na sebi sadrži samo točkice koje će ti pomoći u kreiranju tvog boolleta. Sadrži čak 192 stranice pa se ne trebaš bojati da će ti ponestati papira za črčkanje.

Super dodatak je džepić koji se nalazi na unutarnjoj, zadnjoj stranici korica, što ti omogućuje spremanje nekih tvojih podsjetnika, kartica, ulaznica, raznih papirića i svega tome sličnog.

Category:

Description

Trebaš li bolje upravljati svojim vremenom ili se samo želiš opustiti, BOO Bullet Journal ti svakako može pomoći u tome. BOO Bullet Journal je stvoren kao dnevnik/organizator više razine jer ne služi samo za pisanje dosadnih obaveza, nego s njime upravljaš svojim vremenom na kreativan i zabavan način. BOO Bullet Journal te ne ograničava ni na koji način, sve je prepušteno tebi.

On na svojim stranicama sadrži samo točkice, ne postoji nikakav predložak koji će te sputavati da pratiš neke određene forme. Sa BOO Bullet Journalom možeš bilježiti svoje dnevne aktivnosti, možeš voditi mjesečni ili tjedni kalendar, zapisivati razne bilješke, pratiti fiziološko i mentalno zdravlje, možeš zapisivati svoje kratkoročne i dugoročne ciljeve ili pak samo crtati. Nemoj zaboraviti da tvoja mašta ima veliku ulogu u tome kako će izgledati ispunjene stranice tvog boolleta.

BOO Bullet Journal te ne ograničava kada ćeš ga početi ispunjavati, u kojem dijelu godine, jer ne ovisiš o nikakvim obrascima, predlošcima ili početku godine. Krenibaš sada!